CzechEnglishGermanPolish

Rubrika: Recenze

Aliens: Fireteam Elite – recenze

Hru vytvořilo studio Cold Iron, které má bohaté zkušenosti s hrami jako je City of Heroes, Star Trek Online a Neverwinter. Již podle jejich portfólia her lze usoudit, že Aliens: Fireteam Elite bude navazovat spíš na kultovní sérii Aliens vs. Predator, než na temný survival počin, jakým byl Alien: Isolation.

Celý článek

Olympic Games Tokyo 2020 – recenze

Určitě nejsem sám, kdo má hry s tématikou olympijských her silně spjaté s různými hypermarkety, kde se za pár stovek prodávali a kvalita tomu i odpovídala. Proto když mi Ruda vsunul na recenzi Olympic Games Tokyo 2020 s podtitulem The Official Video Game, tak jsem se jemně orosil a v mžiku se mi začali v hlavě promítat útrpné scénáře jako flashbacky z Vietnamu. Naštěstí a k mému údivu se tady žádný velký vývojářský zkrat neudál a vypadá to, že Sega pochopila, jakým směrem se má při vývoji těchto her vydat.

Celý článek

Ratchet & Clank: Rift Apart – recenze

Ratchet & Clank: Rift Apart je nové pokračování akční plošinovky od studia Insomniac Games a vydavatele Sony. První díl této populární série vyšel již v roce 2002 pro tehdejší konzoli PlayStation 2 a zaznamenal veliký úspěch. Hráč v této hře procházel různorodým prostředím, ve kterých nebyla nouze o neobvyklé gadgety a zbraně. Spolu se zajímavým příběhem představovala tato hra skvělou akční zábavu, která i s dalšími díly neztratila nic ze svého kouzla.

Celý článek

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids (DLC) – recenze

Wrath of the Druids je první ze dvou placených rozšíření do Assassin’s Creed Valhalla. Někdo by mohl namítnout, že se jedná již o rozšíření druhé. Toto DLC je totiž součástí Season Passu, jehož obsahem je i bonusová mise The Legend of Beowulf, která vyšla již minulý rok současně se základní hrou. Letos v létě se ještě můžeme těšit na DLC balíček The Siege of Paris. To by bylo k mému úvodu a pojďme si aktuální DLC přiblížit.

Celý článek

The Medium – recenze (XSX)

Když jsem poprvé uviděl ukázku připravované hry The Medium, byl jsem velice nadšen. Hra, ve které se bude prolínat náš svět se světem mrtvých, mě hodně zaujala. Je to adventura a ty já mám moc rád. Navíc klasická, jenž se hrdě hlásí ke starým tradicím.

Celý článek

Judgment Remastered – recenze

Před zhruba dvěma lety vyšel od japonského Ryu Ga Gotoku studia spin-off ke slavné sérii Yakuza. Jeho vývoj započal v roce 2015 a označoval se jako Projekt Judge. O příběh k této hře se postaral Toshihiro Nagoshi, který stál za výrobou Yakuzi. Nagoshi chtěl udělat hru, která by s Yakuzou kontrastovala. Judgment se stal oficiálním názvem tohoto počinu.

Celý článek
načítání

Skvělá hororová adventura

Doporučeno pro PlayStation 5

Nové rozšíření do severského RPGčka

Nejlepší open-world sci-fi RPG

Pařanské podcasty

Pařanské pařcoiny

Vygeneruj si pařanské pařcoiny!
Více informací zjistíš klikem na pařcoin 😉

Jízdní řád vysílání

14.09.2021 od 20:00 do 22:00
Game Builder Garage | Vytváříme na Nintendu Switch vlastní hry | CZ 1440p60


15.09.2021 od 20:00 do 22:00
NBA 2K22 | Hrajeme nejlepší basketbal na next-genu konzole PS5 | CZ 4K60


17.09.2021 od 20:30 do 23:30
Cyberpunk 2077 (v1.31) | 21. Gameplay / Let’s Play na XSX a PS5 | CZ 4K60 HDR


18.09.2021 od 17:00 do 19:00
Lake | Hrajeme novou atmosferickou adventuru | XSX | CZ 4K60


18.09.2021 od 20:00 do 22:00
Crysis Remastered | Testujeme remaster akční legendy | PC | CZ 4K60


19.09.2021 od 17:30 do 19:30
Death Stranding | 17. Gameplay na next-genu PS5 | CZ 4K60 HDR


19.09.2021 od 20:30 do 23:00
Ghost of Tsushima Director’s Cut | PS5 verze s novým obsahem | 11. Český gameplay | CZ 4K60 HDR


20.09.2021 od 20:00 do 22:00
Call of Duty: Vanguard | Testujeme otevřenou betu na next-genu konzole PS5 | CZ 4K60


23.09.2021 od 20:00 do 22:00
Diablo II: Resurrected | 1. Gameplay plné hry za čarodějku | PC | CZ 4K60

Brzy vyjde

SLEDUJ ŽIVĚ NA YOUTUBE ☛ ZDE


03.09.2021
Big Rumble Boxing: Creed Champions (PS4, XO, PC, Switch) sportovní box


07.09.2021
Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG (PS4, XO, PC, Switch) – RPG hlásí se k odkazu prvních Falloutů


07.09.2021
American Truck Simulator – Wyoming (PC) – nové DLC do truck simulátoru


07.09.2021
Bus Simulator 21 (PS4, XO, PC) – simulátor autobusové dopravy


10.09.2021
Life Is Strange: True Colors (PS4/PS5, XO/XS, PC, Switch) – akční adventura


14.09.2021
Deathloop (PC, PS5) – FPS střílečka i akční adventura v jednom


21.09.2021
Lost Judgment (PS4/PS5, XO/XS) – akční adventura


23.09.2021
Diablo II: Resurrected (PS4/PS5, XO/XS, PC, Switch) – Hack and slash akční RPG


28.09.2021
New World (PC) – MMORPG od Amazonu

Ráj na Facebooku

Pařanský ráj

👱 Kanál vede nadšenec Ruda. Vlastní 10 TV konzolí, 3 VR brýle a několik počítačů. Na PC hraje přes Ryzen 5 2600, 16 GB RAM, RTX 2070 a SSD 👨‍💻
Pařanský ráj
Pařanský ráj vysílal(a) živě — (Ghost of Tsushima)17 hodiny dříve
Ghost of Tsushima Director's Cut | PS5 verze s novým obsahem | 11. Český gameplay

Powered by Restream https://restream.io/

Navštiv original stream na YT zde: https://youtu.be/3CXUGpXYGLUpY
Pařanský ráj
Pařanský ráj
Pařanský ráj vysílal(a) živě — (Death Stranding)20 hodiny dříve
Death Stranding | 17. Gameplay na next-genu PS5

Powered by Restream https://restream.io/

Navštiv original stream na YT zde: https://youtu.be/D9E4kn3B-pY
Pařanský ráj
Pařanský ráj
Pařanský ráj21 hodiny dříve
Crysis Remastered (PC/Steam) | Original vs. Remaster | Testujeme akční legendu s ray-tracingem. Kompletní první část záznamu i s momenty, které se do streamu díky YT výpadku nedostaly.

https://youtu.be/OTlzFY_L8og

#CrysisRemastered #Crysis #ParanskyRaj #Gameplay
Pařanský ráj
Klasická FPS hra od společnosti Crytek je zpět. Nabízí akční hraní, sandboxový svět a strhující epické bitvy, které jste v prvním vydání tak milovali – nyní ...
Pařanský ráj
Pařanský ráj1 den dříve
Ahoj pařani. Dnes (neděle 19.9) od 12 hodin budu živě vařit na kanálu ScopemanTV dobrotu: Smažená Niva s americkým bramborem, domácí tatarkou a grilovaným ananasem. Přijďte se na mě podívat :)

https://youtu.be/G3-8cpaWSHY

#Recept #Jidlo #Vareni #ScopemanTV
Pařanský ráj
DEJ MI ODBĚR »»» http://bit.ly/ScopemanTVOdberDonate na podporu mého vaření a nabití tvých vařcoinů můžeš poslat přes https://streamlabs.com/scopemantvSleduj...
Pařanský ráj
Pařanský ráj vysílal(a) živě — (Lake)2 dny dříve
Lake | Hrajeme novou atmosferickou adventuru | XSX.

Navštiv original stream na YT zde: https://youtu.be/OtTHN1ZcYi0
Pařanský ráj
Pařanský ráj
Pařanský ráj vysílal(a) živě — (Cyberpunk 2077)3 dny dříve
Cyberpunk 2077 (v1.31) | 21. Gameplay / Let's Play na XSX a PS5.

Navštiv original stream na YT zde: https://youtu.be/xrPhx-TSKJU
Pařanský ráj